Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Bondi serie

De Bondi serie is uitstekend om in te relaxen. Wilt u rechtop een boek lezen of heerlijk achterover zonnen met een koel drankje erbij? Dit kan allemaal met de Bondi serie. Combineer de relaxstoel met een bijzettafel en het genieten in uw tuin kan beginnen.

Voordelen van de Bondi serie

Bij de Bondi relaxstoel uit de Bondi serie is het frame gemaakt van aluminium. Wilt u juist heerlijk in de zon of in de schaduw zitten? Door het lichte frame is de stoel makkelijk te verplaatsen naar een andere plek in de tuin. Doordat aluminium weerbestendig is, kunt u de tuinmeubelen ook in de winter buiten laten staan. De relaxstoelen zijn te combineren met kussens in verschillende kleuren en materialen. Daardoor passen de stoelen in iedere tuin.

  • Verstelbare relaxstoelen
  • Te combineren met verschillende kussens
  • Strakke uitstraling

Onderhoudsadvies Bondi serie

Aluminium is het ideale materiaal voor buiten. Het materiaal is roestvrij en weerbestendig. Toch is het goed om het materiaal af en toe schoon te maken. Hoe u dit doet, leest u bijvoorbeeld op onze uitgebreide adviespagina over aluminium onderhouden.