Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Op dit moment is de klantenservice tijdelijk onderbezet. Daardoor zijn de wachttijden aan de telefoon en via mail langer dan u van ons gewend bent. > Bekijk veelgestelde vragen

Delta serie

De Delta serie is een moderne serie met loungesets, ligbedden en dienbladen. Met de Delta loungesets en ligbedden geniet u van optimaal comfort. Perfect voor het buitenleven! De dienbladen zijn een handige toevoeging aan uw set. Zo serveert u eenvoudig een lekker drankje aan uw gasten in de tuin.

Voordelen van de Delta serie

Bij de Delta serie wordt er veel gebruik gemaakt van aluminium. Dit materiaal is sterk, roestvrij en licht van gewicht. Ideaal voor buitengebruik dus! De Delta serie is verkrijgbaar in lava en witte aluminium frames. Maak uw ligbed extra comfortabel door het toevoegen van een kussen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren ligbedkussens. U kunt deze dus mooi combineren met uw andere tuinmeubelen.

  • Sterk, duurzaam en lichtgewicht aluminium
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Moderne uitstraling

Onderhoudsadvies Delta serie

Doordat de tuinmeubelen uit de Delta serie voornamelijk bestaan uit aluminium, zijn deze eenvoudig te onderhouden. Wel is het goed om de set enkele keren per jaar schoon te maken. Hoe u dit het beste kunt doet, leest u op onze uitgebreide pagina over aluminium onderhouden. Meer informatie over het beschermen en onderhouden van andere materialen vindt u op onze adviespagina over onderhoud.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 17191 beoordelingen