Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Denver serie

De Denver serie bestaat uit tuinstoelen in allerlei verschillende kleuren. Zo kunt u zelf uw set naar wens samenstellen. Dankzij het design passen de Denver stoelen perfect in een moderne en in een klassieke tuin. U heeft de keuze uit teak of aluminium frames en verschillende kleuren zittingen.

Voordelen van de Denver serie

De Denver tuinstoel is een veelzijdige stoel die verkrijgbaar is in vele kleuren. Dankzij deze ruime keuze in kleuren, is er altijd wel een exemplaar wat perfect bij uw wensen past. De frames zijn gemaakt van aluminium of teakhout. Aluminium is duurzaam , sterk en licht van gewicht. De tuinstoelen kunnen gedurende het hele jaar door buiten blijven staan: het aluminium frame roest niet. Het teakhouten frame is gemaakt van SVLK gekeurd teakhout, wat betekent dat het hout sterk, duurzaam en op legale wijze verkregen is.

  • Ruime keuze in kleuren
  • Keuze uit lichtgewicht aluminium of SVLK gekeurd teakhout
  • Past zowel in een moderne als in een klassieke tuin

Onderhoudsadvies Denver serie

Afhankelijk van het materiaal van de stoel, heeft deze speciaal onderhoud nodig. Kiest u voor het aluminium frame? Aluminium is sterk, duurzaam en erg onderhoudsvriendelijk. Heeft de teak variant uw voorkeur? Dan kunt u de levensduur verlengen door middel van goed onderhoud. Beide varianten hebben een kunststof kuip, die erg onderhoudsvriendelijk is. Meer informatie over aluminium onderhouden en teakhout onderhouden leest u op onze uitgebreide adviespagina.