Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Edge serie

De Edge loungeset is een mooie strakke loungeset. Deze loungeset krijgt de stroere look dankzij het robuuste frame en poten. De Edge lounge is voorzien van praktische teakhouten zijtafels op het doorlopende frame. Dit ziet er mooi uit, en daarnaast is het ontzettend handig om drankjes of hapjes neer te zetten. De All Weather kussens zijn comfortabel en onderhoudsvriendelijk

Voordelen van de Edge serie

Het frame van de Edge lounge is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is sterk, licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Ook de All Weather kussens zijn eenvoudig te onderhouden. U kunt de Edge lounge het hele jaar door buiten laten staan!

  • Sterk en lichtgewicht aluminium
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Weerbestendige All Weather kussens

Onderhoudsadvies loungeset Edge

Aluminium roest niet en is makkelijk te onderhouden. Toch is het goed om uw Edge loungeset af en toe schoon te maken. Hoe u dit doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina over een aluminium loungeset onderhouden.

Edge lounge alternatief voor Passion loungeset

De Edge loungeset is een mooie opvolger van de Passion loungeset. De Edge lounge heeft, net als de Passion lounge, een robuust aluminium frame. Ook de zijtafels ontbreken niet bij dit prachtige alternatief.