Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Ibiza serie

De Ibiza loungeset is een veelzijdige loungeset die in elke tuin past. Dankzij het open karakter van de Ibiza serie creëert u een ruimtelijk gevoel in uw tuin of op uw terras. Op de handige zijtafels kunt u uw drankje plaatsen en de comfortabele All Weather kussens zorgen voor ultiem comfort. Leuk aan de Ibiza serie is het feit dat u de loungeset kunt uitbreiden met een poef. Deze poef kunt u gebruiken als voetenbank, extra zitplaats of bijzettafel. Een multifunctioneel item dus!

Voordelen van de Ibiza serie

De Ibiza lounge heeft een aluminium frame. Aluminium is een sterk, lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk materiaal. Hier heeft u dus niet veel onderhoud aan! Ook de weerbestendige All Weather kussens zijn eenvoudig te onderhouden. U kunt de Ibiza loungeset het hele jaar buiten laten staan.

  • Sterk en lichtgewicht aluminium
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Weerbestendige All Weather kussens

Onderhoudsadvies loungeset Ibiza

Omdat de Ibiza loungeset is gemaakt van aluminium, heeft de set weinig onderhoud nodig. Aluminium roest niet en is makkelijk te onderhouden. Wel is het goed om de set enkele keren per jaar schoon te maken. Hoe u dit het beste kunt doen, leest u op onze uitgebreide adviespagina over een aluminium loungeset onderhouden.