Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Lazy serie

Of u nu tot rust wilt komen of wilt borrelen met vrienden, door de Lazy loungeset zit u heerlijk in de tuin! Een drie-zits bank en losse loungestoelen behoren tot de serie. Daardoor stelt u de combinatie zo samen dat de set geschikt is voor het aantal personen van uw gezelschap. Door de keuze tussen verschillende kleuren kussens past de set in iedere tuin.

Voordelen van de Lazy loungeset

De Lazy loungeserie is perfect voor het buitenleven in de tuin. Het frame bestaat uit aluminium. Door dit materiaal zijn de tuinmeubelen makkelijk in uw tuin te plaatsen. Wilt u genieten van de zon of juist in de schaduw? U maakt makkelijk de keuze voor de ideale plek! Door het gebruik van aluminium is het frame roestvrij en bestand tegen alle weersomstandigheden. Het frame is bespannen met touw. De loungebank en loungestoelen hebben naast de moderne uitstraling daarom ook een speels karakter. Met de kussens zitten de meubelen erg fijn. De hoge rugleuning zorgt voor extra comfort.

  • Frame heeft weinig onderhoud nodig
  • Extra comfort door de hoge rugleuning
  • Lichtgewicht aluminium

Onderhoudsadvies loungeset Lazy

De Lazy loungeset heeft een moderne uitstraling. Het frame van aluminium is sterk en roest niet. De meubelen uit deze serie zijn makkelijk in onderhoud. Door uw loungeset goed te onderhouden, verlengt u de levensduur. Lees daarom onze uitgebreide adviespagina over een aluminium loungeset onderhouden.