Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Loft XXL serie

Een moderne uitstraling en luxueus comfort staan centraal bij de Loft XXL loungeserie. Een Loft XXL loungeset is passend bij het aantal personen van uw gezelschap. Door bijvoorbeeld de loungestoelen breidt u de set gemakkelijk uit. Dankzij de diepe zit, het extra brede frame en de dikke All Weather kussens leunt u heerlijk achterover. Met de salontafel heeft u altijd plek voor drankjes en hapjes voor uw vrienden en familie.

Voordelen van de Loft XXL Lounge

Een loungeset uit de Loft XXL serie is perfect voor uw tuin. Het frame is gemaakt van aluminium. Een set van aluminium is makkelijk te plaatsen op de gewenste plek door het lichte gewicht. Verder roest het niet en is het dus minimaal in onderhoud. Bij het frame kiest u uit de kleuren wit of zwart wat een moderne uitstraling creëert. Carbon, khaki, muisgrijs en taupe: de kleur van de kussens kunt u afstemmen op uw smaak of de rest van de meubelen in de tuin. Kussens van All Weather zorgen voor comfort in de zomer en gemak in de winter. De kussens bij deze sets kunnen namelijk tijdens alle seizoenen buiten blijven. Zo heeft u ook in het najaar een mooi aangeklede tuin.

  • Onderhoud is minimaal
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Moderne uitstraling
  • Frame is roestvrij

Onderhoudsadvies Loft XXL loungeset

Aluminium is een sterk materiaal en roest niet. Het onderhoud is dus minimaal bij deze loungeserie. Toch is het goed om af en toe het frame schoon te maken. Hoe u dit doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina over aluminium onderhouden.