Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Lotus serie

De Lotus serie bestaat uit een ruim aanbod moderne picknicktafels. Deze zijn veelzijdig en perfect om te ontbijten, lunchen, dineren of borrelen. De Lotus picknicksets hebben een strak en eigentijds design. Om uw set compleet te maken kunt u zitkussens toevoegen.

Voordelen van de Lotus serie

Het frame van de set bestaat uit één geheel en is gemaakt van wit of zwart aluminium. Daardoor is de picknicktafel sterk en duurzaam. Ook creëert dit een moderne uitstraling. Wilt u juist in de zon of in de schaduw eten? Dankzij het lichtgewicht aluminium frame verplaatst u de tafel eenvoudig naar de plek die u het fijnst vindt. U heeft voor het tafelblad de keuze uit verschillende materialen, zoals teakhout, spraystone of keramiek.

  • Sterk, duurzaam en lichtgewicht aluminium
  • Modern en strak design
  • Hoge kwaliteit

Onderhoudsadvies Lotus serie

Het frame van de Lotus picknicktafel heeft weinig onderhoud nodig. Aluminium is namelijk sterk en roestvrij. Wel is het aan te raden om een paar keer per jaar het frame schoon te maken. Meer informatie over het beschermen en onderhouden van aluminium is te vinden op onze adviespagina.