Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Palermo serie

De Palermo parasol is de ideale parasol voor in uw tuin. Wilt u lekker ontspannen uit de zon zitten? Door de grote variatie in kleur en afmetingen past de Palermo parasol in iedere tuin. Naast de functie van een parasol om schaduw te creëren, heeft de Palermo parasol ook een luxe uitstraling.

Voordelen van de Palermo serie

Het frame van de Palermo parasol is gemaakt van aluminium. Dit betekent dat de parasol duurzaam is en minimaal onderhoud nodig heeft. Het aluminium frame in combinatie met de wieltjes aan de parasolvoet zorgen ervoor dat de parasol makkelijk te verplaatsen is. Door de vele opties in kleuren voor het frame en het doek kunt u de parasol geheel aanpassen aan uw stijl! Daarnaast is de parasol gemakkelijk 360 graden te draaien door middel van de hendel. Met de hendel kunt u eveneens de parasol kantelen. Door de bijgeleverde beschermhoes kan uw parasol het hele jaar door buiten blijven staan.

  • 360 graden roteerbaar
  • Kantelbaar
  • Verrijdbaar
  • Schaduw waar u maar wilt
  • Moderne uitstraling

Onderhoudsadvies Palermo parasols

Aluminium is een sterk materiaal en roest niet. Hierdoor is het onderhoud van het aluminium frame minimaal. Toch is het goed om het materiaal af en toe schoon te maken. Hoe u dit doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina over aluminium onderhouden. Het doek van uw parasol kunt u beschermen met de daarvoor bestemde parasolhoes.

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen