Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Porto serie

De Porto serie bestaat uit stijlvolle stoelen die goed te combineren zijn met verschillende tuintafels. Het frame van de Porto stoel is van zwart aluminium bekleed met touw. Dit zorgt voor een elegante uitstraling.

Voordelen van de Porto serie

De Porto serie staat mooi in zowel een klassieke als een moderne tuin. Dankzij de lichte aluminium frames zijn de tuinmeubelen moeiteloos te verplaatsen in uw tuin. Verder is aluminium sterk, duurzaam en roestvrij. De Porto tuinstoelen zijn makkelijk te stapelen als u ruimte wilt maken in de tuin. De bekleding van touw zit comfortabel en is sterk. Ook heeft u hier weinig onderhoud aan, omdat touw water- en vuilafstotend is.

  • Makkelijk stapelbaar
  • Lichtgewicht aluminium
  • Stijlvolle look

Onderhoudsadvies Porto serie

De frames van de Porto tuinstoelen zijn gemaakt van aluminium en zijn eenvoudig in onderhoud. Wel is het verstandig om uw stoelen af en toe schoon te maken. Daarmee zorgt u ervoor dat uw set weer klaar is voor een nieuw seizoen. Hoe u dit het beste kunt doet, leest u op onze uitgebreide adviespagina over aluminium onderhouden.