Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Sla uw slag en profiteer van scherpe prijzen!

Primavera serie

De Primavera tuinset is luxe en modern, maar toch tijdloos. Daarnaast kunt u de Primavera tuinset compleet zelf samenstellen, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet. Dankzij het open karakter van de Primavera serie creëert u een ruimtelijk gevoel in uw tuin of op uw terras.

Voordelen van de Primavera tuinset

Het frame van de Primavera serie is gemaakt van aluminium. Aluminium is een sterk, lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk materiaal. Hier heeft u dus niet veel onderhoud aan! Daarnaast is de weerbestendige All Weather bekleding eenvoudig te onderhouden. Hierdoor kunt u uw Primavera tuinset het hele jaar buiten laten staan.

  • Sterk en lichtgewicht aluminium
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Weerbestendige All Weather kussens

Onderhoudsadvies Primavera tuinset

Aluminium is een onderhoudsvriendelijk materiaal, waardoor de set weinig onderhoud nodig heeft. Wel is het goed om de Primavera tuinset enkele keren per jaar schoon te maken. Hoe u dit het beste kunt doen, leest u op onze uitgebreide adviespagina over aluminium onderhouden.