Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Sense serie

De Sense serie staat mooi in iedere tuin. Comfort en gemak staan hierbij centraal. Dankzij het All Weather materiaal van de zitting zitten de tuinstoelen heerlijk. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor is uw tuin het hele jaar door mooi ingericht!

Voordelen van de Sense serie

De Sense stoelen zijn gemaakt van aluminium met een bekleding van All Weather. Het aluminium frame is sterk, duurzaam en licht van gewicht. De stoelen zijn dus makkelijk te verplaatsen naar de plek die u wenst. Een extra voordeel is dat deze stoelen stapelbaar zijn. De bekleding van All Weather is sterk, goed bestand tegen vuil en waterdoorlatend.

  • Makkelijk stapelbare stoelen
  • Lichtgewicht aluminium
  • Weerbestendig All Weather

Onderhoudsadvies Sense serie

De combinatie van aluminium en All Weather is perfect voor buitengebruik. Zo kunnen uw Sense tuinstoelen het hele jaar door buiten blijven staan. Wel is het verstandig om uw tuinmeubelen af en toe te onderhouden. Zo verlengt u de levensduur en heeft u er zo lang mogelijk plezier van. Op onze adviespagina’s over aluminium onderhouden en All Weather onderhouden leest u hoe u deze materialen het best onderhoudt. .