Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

Soho serie

De Soho loungeserie is erg uitgebreid, waardoor u eindeloos kunt combineren. Kies bijvoorbeeld voor een hoekbank met armleuningen, zijtafels of een extra salontafel! Ook kunt u losse stoelen combineren met uw loungebank.

Voordelen van de Soho serie

De Soho lounge heeft een aantal voordelen. Zo kunt u de Soho serie zelf naar wens samenstellen. Kies het aantal personen, de zijtafels of armleuningen en de extra stoelen. Daarnaast kunt u kiezen uit drie kleine salontafels of één grotere salontafel. De Soho loungeserie is een zeer kwalitatieve serie, gemaakt van lichtgewicht aluminium en duurzaam teakhout. De combinatie van aluminium en teakhout geeft de set een moderne uitstraling.

  • Combinatie van lichtgewicht aluminium en duurzaam teakhout
  • SVLK gekeurd teakhout
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Compleet naar wens samen te stellen

Onderhoudsadvies Soho loungeset

De Soho loungeset is niet alleen stijlvol, maar ook goed te onderhouden. Aluminium is namelijk een sterk en roestvrij materiaal. De bladen van teakhout hebben speciaal onderhoud nodig, om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Door uw loungeset goed te onderhouden, kunt u de levensduur verlengen. Lees daarom onze uitgebreide adviespagina over een aluminium tuinmeubel onderhouden en een teak tuinmeubel onderhouden.


92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18981 beoordelingen