Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vuurtafels

Bekijk hieronder de verschillende stijlen.

Libre vuurtafel

Met de stijlvolle Libre vuurtafel geniet u het hele jaar door van een aangename warmte in uw tuin. De vuurtafel is volledig gemaakt van onderhoudsvriendelijk aluminium en heeft voldoende tafelruimte voor het plaatsen van hapjes en drankjes. De vuurhaard werkt op gas en is eenvoudig te bedienen. De libre vuurtafel is er in verschillende kleuren en maten, zo is er altijd één die perfect bij u past!

 

Kleuren

Wit
Lava

Life vuurtafel

Geniet ook op koelere avonden in de tuin met de Life vuurhaard. De vuurtafel is voorzien van een krachtige brander die eenvoudig is om te bedienen. Zet hem neer hoe u wilt: bij uw loungeset, de buitenkeuken of op uw veranda, alles is mogelijk! Er zijn verschillende leuke accessoires verkrijgbaar waarmee u de vuurtafel kunt uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een teakhouten bijzettafel, een glazen ombouw of een enclosure. Hiermee creëert u een gezellig en sfeervol hoekje waar u tot in de late uurtjes plezier van heeft.

Kleuren

Wit
Lava