Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Shade loungebank

in wensenlijst
De loungebank is gemaakt van lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk aluminium. De bijbehorende kussens zijn van All Weather materiaal. All Weather kussens zijn 100% weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven.
Speciale prijs 850,00 € Normale prijs 1.095,00 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

De loungebank is gemaakt van lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk aluminium. De bijbehorende kussens zijn van All Weather materiaal. All Weather kussens zijn 100% weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven.
Meer informatie
Serie Shade
Product type Lounge
Kussen inclusief verpakt Nee
Kussenkleur en materiaal Carbon (All weather)
Kleur frame Lava
Materiaal frame Aluminium
Kussenmateriaal Allweather
Kussenkleur Carbon
Articlenumber 12-1722-205
Hoogte (cm) 59,00
Hoogte armleuning (cm) 59,00
Diepte (cm) 219,00
Breedte (cm) 85,00
Zit hoogte (cm) 43,00

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR