Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Al onze winkels zijn weer geopend!

Onze winkels zijn weer open. We zijn heel blij u terug te verwelkomen! Onze medewerkers staan met veel enthousiasme klaar om u verder te helpen tijdens het winkelen. Daarnaast doen we er alles aan om een veilige en vertrouwde situatie te creëren. Op deze pagina leest u meer over de maatregelen die wij nemen.

Onze Corona maatregelen

Om een veilige situatie te kunnen creëren nemen wij bepaalde maatregelen, maar we vragen ook aan u om u aan de richtlijnen te houden. Samen zorgen we ervoor dat iedereen veilig kan winkelen! Wij zorgen ervoor dat er extra vaak schoongemaakt wordt. We desinfecteren pinapparaten en deurklinken. Onze medewerkers volgen alle adviezen serieus op. Zij houden afstand en zorgen voor een goede hygiëne. Wanneer een medewerker lichte klachten of een ziek gezinslid heeft, dan komt hij of zij niet werken.

Richtlijnen voor bezoekers

Ook vragen wij van u om u aan bepaalde maatregelen te houden. Om veilig en zorgeloos te kunnen winkelen, hebben we bij BuitenHof richtlijnen opgesteld. Zo moet er altijd 1,5 meter afstand worden gehouden. Wij vragen u hier goed op te letten, zodat iedereen veilig kan winkelen in onze toonzaal. Ook hebben wij zelf maatregelen genomen met betrekking tot het aantal bezoekers in de winkels. Verder schudden wij geen handen. En heeft u koorts, bent u verkouden of voelt u zich niet lekker? Stel uw bezoek dan uit!

  

Vinkje Houd 1,5 meter afstand
Vinkje Schud geen handen
Vinkje Blijf thuis bij koorts of verkoudheid

  

Low traffic winkels

Als tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren.

Bezoek nu één van onze Belgische winkels

Met de genomen maatregelen kunt u veilig een bezoek brengen aan één van onze winkels. We verwelkomen u graag! Bekijk het winkeloverzicht direct hieronder.