Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Wij zijn open op de nationale feestdag!

Al onze winkels zijn geopend op de nationale feestdag! Kom dus gezellig langs in één van onze ruime showrooms om uw tuin aan te vullen met de nieuwste tuinmeubelen en accessoires. Met onze luxe tuinmeubelen kunt u heerlijk genieten in uw tuin of op uw balkon! Als tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuw tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren. Kom dus langs op de nationale feestdag en geef uw tuin die finishing touch!

Kom langs in de winkelAlle BuitenHof Tuinmeubelen winkels zijn geopend op de nationale feestdag. Bij ons kunt u veilig en comfortabel winkelen. Er is altijd wel een winkel bij u in de buurt, bekijk hier dus direct het overzicht.

De summer deal collectieBenieuwd naar onze summer deals? Speciaal voor u bieden we een groot aantal lounge- en diningsets aan tegen scherpe prijzen. Bekijk ze hieronder en laat u inspireren of profiteer nu!

Meer inspiratie? Bekijk onze brochure!