Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Wij zijn geopend op de nationale feestdag!

Wij zijn geopend met Pasen, ook op eerste Paasdag! We hebben onze openingstijden zelfs verruimd, om de bezoekersaantallen te spreiden. Op deze manier is er meer ruimte in de showroom en kunt u veilig winkelen bij BuitenHof Tuinmeubelen. Daarnaast vallen wij als tuinmeubelspecialist onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime toonzalen en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren. Kom dus langs op eerste of tweede Paasdag en maak uw tuin helemaal klaar voor de zomer!

Kom langs in de winkel

Bekijk de top 10 loungesets met onder andere de Mooy, de Fitz Roy en de Soho lounge. Deze loungesets zijn niet voor niets zo populair en zorgen voor urenlang zonplezier!

De collectie

Benieuwd naar de collectie? Wij hebben een aantal populaire loungesets en tuinsets voor u op een rijtje gezet. Laat u inspireren door onze uitgelichte tuinsets!


Meer inspiratie? Bekijk onze brochure!