Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Spring ligbed

in wensenlijst
wit aluminium | muisgrijs all weather
Het aluminium frame van het ligbed is licht van gewicht, roestvrij en makkelijk in onderhoud. De bekleding gemaakt van All Weather materiaal kan het hele jaar door buiten blijven en is onder andere zeer sterk.
Speciale prijs 179,50 € Normale prijs 239,00 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

Het aluminium frame van het ligbed is licht van gewicht, roestvrij en makkelijk in onderhoud. De bekleding gemaakt van All Weather materiaal kan het hele jaar door buiten blijven en is onder andere zeer sterk.
Meer informatie
Serie Spring
Product type Relaxstoelen
Kleur fabric Muisgrijs
Kleur frame Wit
Kussenmateriaal Allweather
Materiaal frame Aluminium
Hoogte armleuning (cm) 55,00
Articlenumber 14-0104-521
Omschrijving Het aluminium frame van het ligbed is licht van gewicht, roestvrij en makkelijk in onderhoud. De bekleding gemaakt van All Weather materiaal kan het hele jaar door buiten blijven en is onder andere zeer sterk.
Hoogte (cm) 102,50
Lengte (cm) 146,50
Zit hoogte (cm) 42,00
Breedte (cm) 67,00

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR