Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Dienbladen

12 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren

12 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Een dienblad is erg praktisch. Bij BuitenHof vindt u een uitgebreide collectie dienbladen van verschillende materialen. Kies een dienblad van hetzelfde materiaal als uw lounge- of tuinset voor een mooi geheel.

Voordelen dienbladen buiten

Een dienblad is een handig hulpmiddel bij het serveren van hapjes en drankjes. Daarnaast is het een mooie toevoeging aan uw set. U kunt een dienblad ook gebruiken om uw decoratieve items op neer te zetten.

  • Praktisch
  • Decoratief
  • Mooie toevoeging aan uw set

Onderhoud dienbladen

Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u dienbladen van verschillende materialen. Al deze materialen zijn weerbestendig en geschikt voor het buitenleven. Voor meer informatie over aluminium tuinmeubelen onderhouden, wicker tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s.

Welke accessoires zijn er nog meer?

Naast dienbladen hebben we ook andere accessoires in ons assortiment. Iedere accessoire heeft zijn eigen voordelen. Zo kunt u langer in de tuin blijven zitten door het neerzetten van een tuinlamp. Met tuinschermen creëert u meer schaduw en privacy in de tuin. Bekijk alle informatie over deze accessoires op de bijbehorende pagina’s.

Dienbladen kopen

Wilt u een dienblad kopen? Dan bent u bij BuitenHof Tuinmeubelen aan het juiste adres. Bestel uw dienblad eenvoudig en veilig via onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten adviseren u graag. Bekijk het winkeloverzicht via de link hieronder en vind een winkel bij u in de buurt.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18761 beoordelingen