Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Tuinschermen

7 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

7 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Een tuinscherm is multifunctioneel. Het creëert schaduw en privacy in de tuin. Daarnaast zorgt een tuinscherm voor veel sfeer. Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u verschillende soorten tuinschermen. Zo is er altijd een tuinscherm dat mooi staat in uw tuin! 

Voordelen tuinscherm

Met een tuinscherm is het mogelijk om uw tuin deels af te schermen voor extra privacy. Op sommige tuinschermen heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van decoratie items. Dit zorgt voor een sfeervolle aankleding van uw tuin. 

  • Makkelijk schaduw creëren 
  • Biedt privacy in de tuin 

Onderhoud tuinschermen

De tuinschermen uit onze collectie zijn weerbestendig en bestand tegen alle weersomstandigheden. Wel is het goed om uw tuinscherm regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Heeft u een tuinscherm van teakhout? Lees dan ons uitgebreide advies over teakhout onderhouden op onze adviespagina. 

Welke accessoires zijn er nog meer?

Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u niet alleen tuinschermen, maar ook andere accessoires. Hiermee maakt u uw tuin helemaal af. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s.

Tuinscherm kopen

Wilt u een tuinscherm kopen? Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u de keuze uit verschillende tuinschermen. Bestel eenvoudig en veilig via onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder en vind een winkel bij u in de buurt. 

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18761 beoordelingen