Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

Beschermhoezen

59 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren

59 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Wilt u een beschermhoes kopen? Beschermhoezen zijn ideaal om uw tuinmeubelen mooi te houden. Omdat wij het belangrijk vinden dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw tuinset, loungeset of andere tuinmeubelen, hebben wij verschillende beschermhoezen in onze collectie. De covers en beschermhoezen zorgen ervoor dat u uw tuinmeubel op een gemakkelijke en veilige manier kan beschermen.

Bescherming op maat

Wilt u graag zeker zijn dat u de juiste bescherming voor uw tuinmeubel heeft en in de zomer zorgeloos van uw tuinmeubels kunt genieten? Kies dan voor bescherming op maat! Vul hier de juiste afmetingen van uw tuinmeubelen in en voorzie ons van alle andere relevante informatie. Vraag een offerte aan en ontvang advies over uw eigen beschermhoes voor uw tuinmeubel. Deze wordt na acceptatie van de offerte speciaal voor u op maat gemaakt. Klik hier voor meer informatie over het beschermen van uw tuinmeubelen op maat.
Wilt u alles weten over het schoonmaken en onderhouden van tuinkussens? Lees alles op onze uitgebreide adviespagina over het reinigen van tuinkussens

Beschermhoes loungeset of tuinset

De temperatuur daalt en de zomer is bijna ten einde. Daarom is het tijd om uw tuinmeubelen te gaan beschermen tegen de regenbuien, sneeuw en gure wind. BuitenHof Tuinmeubelen heeft de beschikking over een groot assortiment beschermhoezen en onderhoudsmiddelen. Hierdoor komen uw prachtige tuinmeubelen de winter wel door. Wanneer het voorjaar aanbreekt, kunt u meteen weer genieten van uw tuinmeubelen in uw tuin. Lees alles over een beschermhoes voor uw tuinmeubel.

Voordelen beschermhoezen

De kwaliteit van de beschermhoezen is hoog. De beschermhoezen zijn weerbestendig, waterdicht en van polyester. Daardoor wordt uw prachtige loungeset of tuinset goed beschermd. Ook losse onderdelen zoals tuinstoelen en tuintafels kunnen met de beschermhoezen beschermd worden. Lees alles over de beschermhoezen

Onderhoudsmiddelen voor tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen heeft naast de belangrijke beschermhoezen ook de beschikking over een ruim aanbod onderhoudsmiddelen voor uw tuinmeubelen. Door het gebruik van de onderhoudsmiddelen blijven de door uw aangeschafte tuinmeubelen net zo mooi als bij de aankoop. Voor elk soort materiaal is er een geschikt onderhoudsmiddel. Naast beschermhoezen en onderhoudsmiddelen hebben we nog meer accessoires in onze collectie die uw set helemaal afmaken. Bekijk deze direct hieronder!

Kopen van een onderhoudsmiddel of beschermhoes

Een beschermhoes kunt u gemakkelijk en veilig bestellen via de webshop van BuitenHof Tuinmeubelen. Lees op onze website alles over het beschermen en onderhouden van uw tuinmeubelen. U bent ook altijd van harte welkom in één van onze winkels om meer informatie te krijgen over het gebruik van een beschermhoes. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze. Bekijk hieronder direct het overzicht van de winkels.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18981 beoordelingen