Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Parasol hoezen

Parasolhoezen beschermen uw zweefparasol of stokparasol optimaal. Zo voorkomt u beschadigingen en blijft het parasoldoek lang mooi. Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u parasolhoezen in verschillende maten.

Voordelen parasolhoezen

Met een parasolhoes verlengt u de levensduur van uw parasol. Een hoes beschermt uw parasol namelijk tegen weersomstandigheden, schimmel, vogelpoep en groene aanslag. Onze parasolhoezen zijn van waterdicht en van hoge kwaliteit. 

  • Verlengen van de levensduur van uw parasol
  • Bescherming tegen alle weersomstandigheden (waterdichte parasolhoes)
  • Geen schimmel doordat de parasol droog blijft
  • Voorkomen dat er vlekken op het doek komen (vogelpoep, groene aanslag en regenstrepen)
  • Voorkomen dat er windbeschadigingen zijn (wind die onder de parasol schiet)
  • Bescherming tegen stof, krassen en vlekken bij opslag

Onderhoud parasolhoes

Onze parasolhoezen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud en kunt u uw parasol zorgeloos buiten laten staan.

Welke beschermhoezen zijn er nog meer?

Niet alleen voor uw parasol is een beschermhoes belangrijk, ook uw tuinset of loungeset blijft langer mooi als u een beschermhoes gebruikt. Bekijk daarom de verschillende beschermhoezen op de bijbehorende pagina’s.

Parasolhoes kopen

Parasolhoes kopen? Dat doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Hier staan onze enthousiaste verkoopspecialisten klaar om u te ondersteunen bij uw keuze. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18761 beoordelingen