Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

All Weather kussens

68 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren

68 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

All Weather kussens zijn, zoals de naam al zegt, kussens die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Deze kussens zijn perfect voor iedereen die in de tuin wil genieten van elk zonnestraaltje, zonder telkens de kussens uit de schuur te hoeven halen.

Wat zijn All Weather kussens?

All Weather is een kussenmateriaal dat 100% weerbestendig is. Hierdoor kunnen All Weather kussens het hele jaar door buiten blijven liggen. Daarnaast is All Weather een sterke stof met minuscule gaatjes waar het water doorheen loopt. De open celstructuur van de vulling zorgt ervoor dat het water door het kussen heen loopt. Zo droogt het kussen in korte tijd, en kunt u snel weer buiten zitten.

Kussens All Weather voor wie?

Zit u het liefst het hele jaar door buiten, in de zomer en de winter? En heeft u geen ruimte of zin om de kussens regelmatig op te bergen? Een All Weather kussen is dan zeer geschikt voor u. All Weather kussens kunnen namelijk in alle weersomstandigheden buiten blijven liggen.

Voordelen weerbestendige kussens

All Weather kussens hebben verschillende voordelen. All Weather kussens kunnen het hele jaar door buiten blijven liggen. De van Soft-Touch textileen gemaakte kussens zijn waterdoorlatend en vuilafstotend. Dit betekent dat de kussens na een regenbui nat zullen zijn, maar door de speciale binnenvoering wordt de droogtijd tot een minimum beperkt.

  • Het hele jaar door een aangeklede tuin
  • Waterdoorlatend en vuilafstotend
  • Minimale droogtijd
  • Geen opbergruimte nodig

All Weather kussens kopen

All Weather kussens kopen? Dat doet u eenvoudig en veilig via onze webshop. Bekijk en bestel de ruime collectie All Weather kussens direct online of bezoek een van onze winkels. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw keuze. Ook kunt u in de winkels de All Weather kussens komen bekijken en uitproberen. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Bekijk winkels

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18981 beoordelingen