Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Kortingen tot wel 70%! > Bekijk onze herfstdeals

Gaslantaarns

6 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

6 resultaten

Van hoog naar laag sorteren

Gaslantaarns zorgen voor extra sfeer in uw tuin. Ze geven een fijn licht en verlengen de tijd dat u ’s avonds buiten kunt zitten. Zo worden knusse avonden met vrienden of familie nóg gezelliger!

Voordelen gaslantaarns

Gaslantaarns zijn een sfeervolle toevoeging aan uw tuin. Ze zijn eenvoudig te bedienen en van hoge kwaliteit. Dankzij hun compacte formaat zijn ze altijd wel ergens te plaatsen. Ook kunt u een gaslantaarn hierdoor eenvoudig meenemen. 

  • Sfeervol
  • Eenvoudig te bedienen
  • Compact formaat

Onderhoud gaslantaarn

De gaslantaarns uit onze collectie zijn van hoge kwaliteit en perfect geschikt voor het buitenleven. Doordat we gebruikmaken van hoogwaardige materialen, heeft u hier weinig onderhoud aan.

Welke vuurtafels zijn er nog meer?

Naast gaslantaarns, hebben we ook vuurtafels en vuurschalen in onze collectie. Deze zorgen naast sfeer ook voor een heerlijke warmte, waardoor u ook in het najaar kunt genieten van het buitenleven. Bekijk de vuurtafels en vuurschalen direct via de bijbehorende pagina’s.

Gaslantaarn tuin kopen

Wilt u een gaslantaarn voor in uw tuin kopen? Dan kunt u deze eenvoudig en veilig bestellen bij BuitenHof Tuinmeubelen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten helpen u graag. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18981 beoordelingen