Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinbank kopen

Wilt u graag een tuinbank kopen voor uw tuin? Tuinbanken zijn een mooie toevoeging aan uw loungeset of tuinset. Een tuinbankje creëert extra zitplekken in de tuin en kan een echte eyecatcher zijn. Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u een uitgebreid assortiment tuinbanken. Van een houten tuinbank tot aluminium tuinbank en van een kleine tuinbank tot een grote tuinbank, bij BuitenHof vindt u het allemaal.

Tuinkbankje buiten

Een tuinbankje kunt u op verschillende manieren inzetten in uw tuin. Plaats een buitenbank aan één zijde van een tuintafel en zet aan de andere kant tuinstoelen. Dit geeft een speels effect en er passen doorgaans meer mensen op een tuinbank dan op de stoelen. Of heeft u een leeg hoekje in de tuin dat wel een beetje gezelligheid kan gebruiken? Ga voor een bankje buiten! Een teakhouten tuinbank of een aluminium tuinbank vult de lege ruimte op én u heeft een extra plaatsje om in de tuin te zitten. Teakhouten tuinbanken passen goed in een landelijke tuin en een aluminium tuinbankje past juist weer goed in een moderne tuin. Gebruik gezellige decoratiekussentjes en een plaid om het tuinbankje aan te kleden en u heeft een gezellig zithoekje. Benieuwd wat uw tuinstijl is? Bekijk onze tuinstijlen.

Luxe tuinbank

We hebben verschillende tuinbanken in onze collectie. Afhankelijk van het materiaal heeft uw tuinbank speciaal onderhoud nodig. Een sfeervolle houten tuinbank heeft meer onderhoud nodig dan een lichtgewicht aluminium tuinbank. Voor meer informatie over aluminium tuinbanken onderhouden en teakhouten tuinbanken onderhouden kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s.

Robuuste houten tuinbank

Een houten bankje buiten brengt extra gezelligheid in uw tuin. Teakhout is een prachtig natuurlijk materiaal met eigenschappen die perfect zijn voor langdurig buitengebruik. De teakboom groeit langzaam en daarom is teakhouten bankje een duurzaam product. Teak is een vettige houtsoort wat zorgt dat het lang meegaat. Daarnaast rot teakhouten bankje niet wat onderhoud makkelijk maakt. Met zijn warme kleur past een houten tuinbank in bijna iedere tuin. Hout past goed in een landelijke tuin, maar is ook vaak terug te vinden in een moderne, industriële tuin.

Moderne aluminium tuinbank

Aluminium wordt al jaren veel gebruikt voor tuinmeubelen en ook voor tuinbanken. Door het lichte gewicht en het minimale onderhoud leent aluminium zich goed voor buitenmeubilair zoals tuinbankjes. Een aluminium tuinbank heeft moderne uitstraling waardoor het goed in een strak ingerichte tuin past.

Onderhoud tuinbanken

We hebben verschillende luxe tuinbanken in onze collectie. Afhankelijk van het materiaal heeft uw tuinbank speciaal onderhoud nodig. Een sfeervolle houten tuinbank heeft meer onderhoud nodig dan een lichtgewicht aluminium tuinbank. Het is belangrijk om uw houten tuinbank goed te onderhouden, zodat het er mooi uit blijft zien. Dit is niet moeilijk, maar moet wel een paar keer per jaar gebeuren. Een aluminium tuinbank kan vaak al gewoon schoongemaakt worden met warm water en schoonmaakazijn. Voor meer informatie over aluminium tuinbanken onderhouden en teakhouten tuinbanken onderhouden kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s.

WELKE TUINBANKEN ZIJN ER NOG MEER?

Naast tuinbanken, hebben we ook schommelbanken en loungebanken in onze collectie. Deze banken hebben elk hun eigen voordelen. Een schommelbank is een gezellige toevoeging aan uw tuin, en een loungebank is heerlijk om te relaxen. Bekijk de verschillende tuinbanken op de bijbehorende pagina’s.

Tuinbank

22 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren
Pagina