Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

Tuinstoelkussens kopen

Wilt u luxe tuinstoelkussens kopen? Bij BuitenHof koopt u tuinkussens in verschillende kleuren, materialen en afmetingen, zodat er altijd wel een tuinstoelkussen bij uw wensen aansluit. Bij een luxe tuinstoel hoort immers een luxe tuinstoelkussen om extra comfortabel te zitten wanneer u van uw tuin geniet.

Kussens tuinstoelen

Bij verschillende modellen  tuinstoelen horen ook verschillende tuinstoelkussens. Bij een verstelbare dining tuinstoel horen tuinstoelkussens met een hoge rug. Zo heeft u in elke houding het comfort van zachte stof. Op een houten of aluminium tuinstoel zit u wellicht graag op dikke tuinstoelkussens, zodat u geen last heeft van het koude of harde materiaal. Bij BuitenHof Tuinmeubelen vindt u matraskussens, grote zitkussens, dunne en dikke tuinstoelkussens, kussens voor kuipstoelen en veel meer in verschillende materialen.

Kleuren buitenkussens

De kleur van uw tuinstoelkussens kan bepalend zijn voor uw tuinstijl. Lichte tuinkussens geven immers een andere uitstraling dan donkere tuinkussens. Heeft u een strakke, moderne tuinstijl? Kies dan voor aluminium tuinmeubelen met zwarte tuinkussens of grijze tuinkussens. Houdt u van warm en landelijk? Ga dan voor tuinstoelkussens in groen of beige. Bent u nog op zoek naar uw tuinstijl? Bekijk dan hier onze verschillende tuinstijlen.

Stoelkussens buiten

Onze luxe tuinstoelkussens zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer geschikt voor buitengebruik. Dit komt omdat onze kussens buiten gemaakt zijn van de materialen Comforma Outdoor, Soltex en All Weather. Deze materialen hebben elk hun eigen speciale eigenschappen.

Zachte dikke tuinstoelkussens

Comforma Outdoor tuinstoelkussens zijn van een zachte stof gemaakt en zijn ideaal voor onder een veranda of overkapping. De stof Comforma Outdoor kan tegen een regenbui en zorgt dus voor een waterbestendig tuinstoelkussen. Dit komt omdat we onze Comforma Outdoor buiten kussens behandelen met een scotchgard laag. We raden wel aan om de stoelkussens buiten bij langdurige regen naar binnen te halen.

Luxe zitkussens buiten

Soltex tuinstoelkussens zijn niet alleen zacht, maar ook nog eens weerbestendig. De combinatie van Soft Touch Textileen en Olefin maken de stoelkussens buiten zacht en waterdoorlatend. De polyether vulling laat het water door het kussen lopen. Hierdoor zijn de kussens in korte tijd droog. Dat is fijn, want na regen komt zonneschijn!

Waterdichte kussens voor buiten

Bent u op zoek naar waterdichte kussens voor buiten die altijd buiten kunnen blijven? Met All Weather tuinstoelkussens kunt u altijd genieten van een mooi aangeklede tuinset. Deze stof is speciaal ontwikkeld om alle weersomstandigheden te doorstaan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het naar binnen halen van de kussens voor tuinstoelen. Dit komt door de buitenhoes minuscule gaatjes heeft waar regen doorheen loopt. Dit komt in de polyether vulling terecht en loopt, door de open celstructuur, het tuinstoelkussen uit. Hierdoor hebben de kussens voor tuinstoelen een kortere droogtijd en kan u weer gaan genieten van het zonnetje. 

Onderhoud tuinstoelkussens 

Onze luxe tuinstoelkussens zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Al onze tuinstoelkussens hebben een vuilafstotende laag om vlekken zoveel mogelijk te voorkomen. Door veelvoudig gebruik kan het toch voorkomen dat uw kussens voor tuinstoelen wat vies worden. Dat is vervelend, maar geen probleem, want met de juiste onderhoudsmiddelen zien uw tuinstoelkussens er snel weer als nieuw uit! Speciaal voor onze kussenstoffen hebben wij de beste onderhoudsproducten ontwikkeld. Lees hier ons uitgebreid onderhoudsadvies voor onze stoelkussens buiten!

Tuinstoelkussens

31 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Primavera tuinstoelkussen
Primavera tuinstoelkussen
Muisgrijs | All Weather
€ 44,50
in wensenlijst
Primavera tuinstoelkussen
Primavera tuinstoelkussen
Carbon | All Weather
€ 44,50
in wensenlijst
Pagina