Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinmeubelen

Bekijk de hele collectie design tuinmeubelen van BuitenHof. Bent u aan het oriënteren of weet u al precies wat u zoekt? Op deze pagina kunt u alle tuinmeubelen rustig bekijken. Van loungesets tot ligbedden: bij BuitenHof bent u zeker van kwaliteit. Een tuin, terras of balkon moet een plek zijn om te ontspannen en te genieten. Daarom hebben wij voor u de beste tuinmeubelen ontworpen, maar zelf kunt u de samenstelling van uw set kiezen. Zo heeft u altijd een unieke set in de tuin staan. Bekijk hieronder de collectie.

Buitenhof Tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen heeft 22 grote showrooms in Nederland en België. Ons team van specialisten helpt u graag verder om samen met u uw perfecte set uit te kiezen. In de showrooms staan alle modellen uit de verschillende series voor u opgesteld om eens lekker in te gaan zitten of liggen. Onze verkoopmedewerkers vertellen u onder het genot van een kop koffie alle mogelijkheden.

Vestiging in de buurt

Zoek uw BuitenHof Tuinmeubelen winkel bij u in de buurt

BuitenHof Tuinmeubelen heeft 22 winkels in Nederland en België. Onze winkels in België zijn op dit moment voor onbepaalde tijd gesloten. Dat betekent niet dat u geen tuinmeubelen kunt bestellen: U kunt 7/7 bij onze online verkoopdienst terecht. Ook bezorgen wij bij u thuis. Neem contact met ons op:

Via Whatsapp:           +316 82 33 16 21
Telefonisch:                   03 80 80 552
E-mail:                                 verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be

Lijstweergave

Kaartweergave