Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinmeubelen

Bekijk de hele collectie design tuinmeubelen van BuitenHof. Bent u aan het oriënteren of weet u al precies wat u zoekt? Op deze pagina kunt u alle tuinmeubelen rustig bekijken. Van loungesets tot ligbedden: bij BuitenHof bent u zeker van kwaliteit. Een tuin, terras of balkon moet een plek zijn om te ontspannen en te genieten. Daarom hebben wij voor u de beste tuinmeubelen ontworpen, maar zelf kunt u de samenstelling van uw set kiezen. Zo heeft u altijd een unieke set in de tuin staan. Bekijk hieronder de collectie.

Buitenhof Tuinmeubelen

BuitenHof Tuinmeubelen heeft 22 grote showrooms in Nederland en België. Ons team van specialisten helpt u graag verder om samen met u uw perfecte set uit te kiezen. In de showrooms staan alle modellen uit de verschillende series voor u opgesteld om eens lekker in te gaan zitten of liggen. Onze verkoopmedewerkers vertellen u onder het genot van een kop koffie alle mogelijkheden.

Vestiging in de buurt

BuitenHof winkels België tijdelijk gesloten

Vanaf 2 november zijn alle Buitenhof winkels in België voor een voorlopige periode van vier weken gesloten. Heel jammer dat wij u gedurende die periode niet in de winkel kunnen ontvangen, maar gelukkig kunnen wij u ook online uitstekend adviseren en verder helpen bij uw vragen of aankoop. Onze specialisten staan zeven dagen per week voor u klaar via de telefoon, chat, mail en de website. Bekijk hier de contactmogelijkheden


Inspireren & Kiezen: download onze nieuwe brochure: 200 pagina’s LIFE collectie; trendsettende, stijlvolle vernieuwende tuinmeubelen.

Lijstweergave

Kaartweergave