Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

Tuinmeubelhoes op maat

Vrijblijvende offerte voor een tuinmeubelhoes op maat

Tuinmeubelhoes op maat nodig? BuitenHof heeft een ruim aanbod aan standaard formaat tuinmeubelhoezen. Heeft u echter een afwijkend formaat tuinmeubel of tuinmeubelset, dan kunnen wij voor u een beschermhoes op maat laten maken. Hieronder vindt u een formulier waarmee u een vrijblijvende offerte aanvraagt voor een tuinmeubelhoes op maat. Zodra wij uw offerte aanvraag ontvangen, zullen wij u een gepast voorstel doen. Enkele tips voor het aanvragen van een juiste offerte:

Tips bij kiezen tuinmeubelhoes formaat

  1. Betreft het een diningset? Houd met het opmeten dan rekening met de stoelen. De tuinstoelen moet u meenemen in de totale afmetingen.
  2. Betreft het een teakhouten set? Teakhout heeft de eigenschap dat het moet blijven ademen. Met behulp van een ventilatiehoedje, welke tevens gebruikt kan worden voor de waterafvoer, kan het teakhout blijven ademen. Zo beschermt u ook uw teakhouten tuinmeubelen goed.
  3. Schuif uw set zo dicht mogelijk tegen elkaar. Dan heeft u een minder grote beschermhoes nodig.
  4. Vergeet niet een marge bij de afmetingen door te voeren. Reken altijd 5 centimeter meer.

Onze tuinmeubelhoezen op maat hebben altijd één hoogte die over de gehele hoes gelijk is. Aflopende tuinmeubelhoezen zijn alleen verkrijgbaar in ons standaard assortiment.  

Offerte voor een tuinmeubelhoes op maat aanvragen