Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Aarschot omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Aarschot? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Tielt-Winge. Op slechts 15 minuten rijden van Aarschot is onze ruime toonzaal te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Aarschot kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Aarschot, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Tielt-Winge!                                                                                                     

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Aarschot omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Tielt-Winge

  • Gevestigd vlakbij de N70
  • Ruime toonzaal
  • Voldoende parkeergelegenheid

03 808 05 52
Gouden Kruispunt 74
3390 Tielt-Winge

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Tielt-Winge.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Aarschot

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Aarschot kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Tielt-Winge. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Benieuwd naar de collectie? Bekijk deze dan op onderstaande pagina's. Of kom langs in onze winkel in Tielt-Winge om de collectie te bekijken én uitproberen.


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Liever naar een andere BuitenHof vestiging in de buurt? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze andere filialen! Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn.


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Collectie

Tuinmeubelen Aarschot omgeving
Tuinmeubelen Aarschot omgeving
Tuinmeubelen Aarschot omgeving