Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinmeubelen Bergen op Zoom omgeving

Tuinmeubelen in Bergen op Zoom kopen? BuitenHof Tuinmeubelen is dé specialist in luxe tuinmeubelen. Onze tuinmeubelwinkel bevindt zich in Breda, ongeveer 35 minuten rijden van Bergen op Zoom. Hier vindt u onze ruime showroom waar de collectie overzichtelijk staat gepresenteerd. Onze enthousiaste tuinmeubelspecialisten adviseren u graag onder het genot van een kopje koffie. Als u op zoek bent naar een luxe tuinmeubelwinkel in Bergen op Zoom, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Breda! U kunt uw tuinmeubelen ook afhalen in Roosendaal op de Borchwerf. Hier vindt u ons afhaalmagazijn waar bestellingen kunnen worden afgehaald. Om het complete assortiment tuinmeubelen te bekijken en u te laten adviseren, kunt u terecht in onze ruime showroom in Breda.

 

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

BuitenHof Tuinmeubelen Breda

BuitenHof Tuinmeubelen Breda

Vinkje Showroom van 3.000 m²
Vinkje Voldoende gratis parkeergelegenheid
Vinkje Twee verdiepingen
Vinkje Lift aanwezig

 

 

Grenssteen 13
4815 PP Breda

Openingstijden

Maandag
13.00 - 18:00
Dinsdag
10.00 - 18:00
Woensdag
10.00 - 18:00
Donderdag
10.00 - 18.00
Vrijdag
10.00 - 18.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
10.00 - 17.00

Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Bergen op Zoom

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Bergen op Zoom kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Breda. Bent u op zoek naar tuinmeubelen bij de woonboulevard van Bergen op Zoom of de Konijnenburgweg Bergen op Zoom? Kom dan eens langs bij BuitenHof Breda. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Benieuwd naar de collectie? Bekijk deze dan op onderstaande pagina's. Of kom langs in onze winkel in Breda om de collectie te bekijken én uitproberen.

      • Loungesets
      • Tuinsets
      • Tuinstoelen & Tuinbanken
      • Tuintafels
      • Parasols
      • Overig

 


Andere BuitenHof winkels in de buurt:

Liever naar een andere BuitenHof vestiging in de buurt? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze andere filialen! Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn.

      • BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout (BE)
      • BuitenHof Tuinmeubelen Vlissingen
      • BuitenHof Tuinmeubelen Spijkenisse

 


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Breda