Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Brugge omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Brugge? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Maldegem. Op slechts 30 minuten rijden van Brugge is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Brugge kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Brugge, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Maldegem!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Brugge omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Maldegem

  • Goed bereikbaar aan de N9
  • Ruime, overzichtelijke toonzaal
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid

  03 808 05 52

  Koning Leopoldlaan 81H
  9990 Maldegem

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Maldegem.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Brugge

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Brugge kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Maldegem. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Benieuwd naar de collectie? Bekijk deze dan op onderstaande pagina's. Of kom langs in onze winkel in Maldegem om de collectie te bekijken én uitproberen.


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Liever naar een andere BuitenHof vestiging in de buurt? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze andere filialen! Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn.


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Maldegem