Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Dendermonde omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Dendermonde? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster. Op slechts 25 minuten rijden van Dendermonde is onze ruime toonzaal te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Dendermonde, kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Dendermonde, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Dendermonde omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

  • Gevestigd bij de N70
  • Ruime toonzaal
  • Voldoende plek om te parkeren

03 808 05 52
 Grote Baan 154
9250 Waasmunster

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Waasmunster.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Dendermonde

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Dendermonde kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Alvast benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan de onderstaande pagina's en vraag gratis onze brochrues aan. 


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Ook in de rest van Vlaanderen kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen. Ook in een van de andere winkels helpen onze specialisten u graag. Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn. 


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

Tuinmeubelen Dendermonde omgeving
Tuinmeubelen Dendermonde omgeving