Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Gent omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Gent? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunter. Op slechts 25 minuten rijden van Gent is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Gent kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Gent, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunter!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Gent omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

  • Gevestigd vlakbij de N70
  • Ruime toonzaal 
  • Voldoende parkeergelegenheid

 03 808 05 52

  Grote Baan 154
  9250 Waasmunster

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Waasmunster.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Gent

Probeer de toonzaalmodellen uit in de omgeving van Gent in de winkel in Waasmunster. Van loungesets, tuinsets, ligbedden, bartafels, parasols tot aan onderhoudsmiddelen: onze specialisten geven er graag advies over. Het is ook mogelijk om online uw aankopen te doen. Dat kan makkelijk via onze webshop. Alvast benieuwd naar alle mogelijkheden binnen de collectie? Vraag onze brochures gratis aan. 


Andere BuitenHof winkels in de buurt

U bent uiteraard van harte welkom in een van de andere winkels om onze collectie te bekijken. Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn. 


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

Tuinmeubelen Gent omgeving
Tuinmeubelen Gent omgeving