Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Haacht omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Haacht? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Putte. Op slechts 15 minuten rijden van Haacht is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Haacht kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Haacht, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Putte!                                                                                                     

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Haacht omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Putte

  • Goed bereikbaar
  • Ruime toonzaal
  • Parkeergelegenheid aanwezig

  03 808 05 52

  Mechelbaan 610
  2580 Putte

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Putte.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Haacht

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Haacht kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Putte. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Alvast benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk deze dan op onderstaande pagina's en vraag gratis onze brochures aan.


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Liever naar een andere BuitenHof vestiging in de buurt? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze andere filialen! Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn.


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Collectie

Tuinmeubelen Haacht omgeving
Tuinmeubelen Haacht omgeving
Tuinmeubelen Haacht omgeving