Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Kortrijk omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Kortrijk? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Roeselare. Op slechts 25 minuten rijden van Kortrijk is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Kortrijk, kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Kortrijk, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Roeselare!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Kortrijk omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Roeselare

  • Goed bereikbaar
  • Ruime toonzaal
  • Parkeergelegenheid aanwezig

  03 808 05 52

  Koning Leopold III-laan 1
  8800 Roeselare

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Roeselare.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Kortrijk

Probeer de toonzaalmodellen uit in de winkel in Roeselare om tuin in Kortrijk compleet te maken. Van loungesets, tuinsets, ligbedden, bartafels, parasols tot aan onderhoudsmiddelen: onze specialisten geven er graag advies over. Het is ook mogelijk om online uw aankopen te doen. Dat kan makkelijk via onze webshop. Alvast benieuwd naar alle mogelijkheden binnen de collectie of thuis rustig alle informatie nalezen? Vraag onze brochures gratis aan. 


Andere BuitenHof winkels in de buurt

U bent uiteraard ook van harte welkom in een van de andere winkels in België om onze collectie te bekijken. Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn. 


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Roeselare

Tuinmeubelen Kortrijk omgeving