Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Leuven omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Leuven? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Tielt-Winge. Op slechts 20 minuten rijden van Leuven is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Leuven kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Leuven, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Tielt-Winge!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Leuven omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Tielt-Winge

  • Goed bereikbaar
  • Ruime toonzaal
  • Voldoende parkeergelegenheid

 03 808 05 52

  Gouden Kruispunt 74
  3390 Tielt-Winge | België

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Tielt-Winge.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Leuven

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Leuven kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Tielt-Winge. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Benieuwd naar de collectie? Bekijk deze dan op onderstaande pagina's. Of kom langs in onze winkel in Tielt-Winge om de collectie te bekijken én uitproberen.


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Liever naar een andere BuitenHof Tuinmeubelen vestiging in de buurt? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze andere filialen! Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn.


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Collectie

Tuinmeubelen Leuven omgeving
Tuinmeubelen Leuven omgeving
Tuinmeubelen Leuven omgeving