Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Lier omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Lier? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Putte. Op slechts 15 minuten rijden van Lier is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Lier kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Lier, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Putte!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Lier omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Putte

  • Goed bereikbaar
  • Ruimte toonzaal
  • Voldoende parkeergelegenheid

 03 808 05 52

 Mechelbaan 610
  2580 Putte

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Putte.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Lier

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Lier kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Putte. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Benieuwd naar de collectie? Bekijk deze dan op onderstaande pagina's. Of kom langs in onze winkel in Putte om de collectie te bekijken én uitproberen.


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Liever naar een andere BuitenHof vestiging in de buurt? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze andere filialen! Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn.


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Collectie

Tuinmeubelen Lier omgeving
Tuinmeubelen Lier omgeving
Tuinmeubelen Lier omgeving