Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

Tuinmeubelen Lokeren omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Lokeren? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster. Op slechts 20 minuten rijden van Lokeren is onze ruime toonzaal te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Lokeren, kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Lokeren, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Lokeren omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

  • Gevestigd bij de N70
  • Ruime toonzaal
  • Voldoende plek om te parkeren

03 808 05 52
 Grote Baan 154
9250 Waasmunster

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Waasmunster.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Lokeren

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Lokeren kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Alvast benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan de onderstaande pagina's en vraag gratis onze brochrues aan. 


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Ook in de rest van Vlaanderen kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen. Ook in een van de andere winkels helpen onze specialisten u graag. Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn. 


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

Tuinmeubelen Lokeren omgeving
Tuinmeubelen Lokeren omgeving