Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Mechelen omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Mechelen? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Putte. Op slechts 15 minuten rijden van Mechelen is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Mechelen kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Mechelen, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Putte!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Mechelen omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Putte

  • Goed bereikbaar
  • Ruimte toonzaal
  • Voldoende parkeergelegenheid 

 03 808 05 52

 Mechelbaan 610
  2580 Putte

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Putte.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Mechelen

Wij geven u graag in de winkels advies over de combinaties die mogelijk zijn binnen onze collectie. Wilt u thuis alle informatie nog eens rustig nalezen? De collectie van BuitenHof bekijkt u ook via onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. 


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Gaat u liever naar een andere vestiging bij u in de buurt?  Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze andere winkels! Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn.


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Collectie

Tuinmeubelen Mechelen omgeving
Tuinmeubelen Mechelen omgeving
Tuinmeubelen Mechelen omgeving