Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

tuinmeubels-oost-vlaanderen

Tuinmeubels kopen in Oost-Vlaanderen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van tuinmeubelen in Oost-Vlaanderen, dan zit u bij de winkels van BuitenHof zeker goed. In Oost-Vlaanderen vindt u een grote tuinmeubelwinkel bij u in de buurt. Zo bevinden zich in Maldegem en Waasmunster toonzalen van BuitenHof. Onze specialisten staan u graag te woord over onze ruime collectie. U vindt dan eenvoudig een lounge- of tuinset die perfect bij uw smaak past! Ga zitten in de toonzaalmodellen en ervaar hoe comfortabel de tuinmeubelen van BuitenHof zijn.


Winkels bij u in de buurt

Loop een van de winkels van BuitenHof in de provincie Oost-Vlaanderen binnen en ziede mogelijkheden voor een nieuwe loungeset of tuinset. Bekijk hieronder de winkel bij u in de buurt. Mocht u naderhand nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via de telefoon, mail en chat.

Maldegem

maldegem-tuinmeubelwinkel-oost-vlaanderen

Koning Leopoldlaan 81H
9990 Maldegem

03 808 05 52
verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be

Waasmunster

waasmunster-tuinmeubelwinkel-oost-vlaanderen

Grote Baan 154
9250 Waasmunster

03 808 05 52
verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be


De tuinmeubel specialist in de provincie Oost-Vlaanderen

Wij geven u graag in de winkels advies over de combinaties die mogelijk zijn binnen onze collectie. Wilt u thuis alle informatie nog eens rustig nalezen? De collectie van BuitenHof bekijkt u ook via onze webshop. Ook is het mogelijk om onze brochures gratis aan te vragen.


Winkeloverzicht

Gaat u liever naar een andere toonzaal van BuitenHof? Onze winkels vindt u ook in in de rest van Vlaanderen. In het winkeloverzicht ziet u de openingstijden van alle toonzalen van BuitenHof Tuinmeubelen. Onze specialisten heten u graag welkom! 

tuinmeubels-oost-vlaanderen

brochure-tuinmeubels