Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Oudenaarde omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Oudenaarde? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Ternat. Op slechts 45 minuten rijden van Oudenaarde is onze ruime toonzaal te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Oudenaarde kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Oudenaarde, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Ternat!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Oudenaarde omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Ternat

  • Onze collectie staat overzichtelijk opgesteld in de winkel
  • Ruime showroom
  • Goed advies van onze experts 

  03 808 05 52
  Assesteenweg 66
  1740 Ternat

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Ternat.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Oudenaarde

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Oudenaarde kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Ternat. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Alvast benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk deze dan op onderstaande pagina's en vraag gratis onze brochures aan. 


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Liever naar een andere BuitenHof vestiging in Vlaanderen? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze andere filialen! Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn.


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Collectie

Tuinmeubelen Oudenaarde omgeving
Tuinmeubelen Oudenaarde omgeving