Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Schoten omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Schoten? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Kalmthout. Op slechts 20 minuten rijden van Schoten is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Schoten kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Schoten, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Kalmthout!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Schoten omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout

  • Centraal gelegen net boven Antwerpen
  • Zeer ruime toonzaal van 3.500m²
  • Gratis parkeren

 03 808 05 52

  Brasschaatsteenweg 320
  2920 Kalmthout

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Kalmthout.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Schoten

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Schoten kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Kalmhout. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Alvast benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de collectie dan op onderstaande pagina's en vraag onze brochures aan. 


Andere BuitenHof winkels in de buurt

In de rest van Vlaanderen bent u ook welkom bij BuitenHof Tuinmeubelen. Ook in de andere winkels adviseren onze specialisten u graag over een nieuwe lounge- of tuinset. Bekijk hieronder een selectie van de winkels in België. 


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Kalmthout

Tuinmeubelen Schoten omgeving