Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

De nieuwe LIFE brochure is er! Vraag hem nu gratis aan.

Tuinmeubelen Temse omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Temse? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster. Op slechts 15 minuten rijden van Temse is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Temse, kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Temse, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeuebelen Temse omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

  • Gevestigd vlakbij de N70
  • Ruime toonzaal 
  • Voldoende parkeergelegenheid

  03 808 05 52


  Grote Baan 154
  9250 Waasmunster

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Waasmunster.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Temse

Voor het kopen van tuinmeubelen in de omgeving van Temse kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Alvast benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk deze dan op onderstaande pagina's en vraag onze brochures gratis aan. 


Andere BuitenHof winkels in de buurt

U bent zeker ook welkom bij de andere BuitenHof vestigingen in België. Bekijk hieronder een selectie van onze tuinmeubelswinkels in Vlaanderen. De verkoopspecialisten helpen u daar graag bij het vinden van een nieuwe lounge- of tuinset. 


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

Tuinmeuebelen Temse omgeving
Tuinmeuebelen Temse omgeving