Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

tuinmeubels-west-vlaanderen

Tuinmeubels kopen in West-Vlaanderen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van tuinmeubelen in West-Vlaanderen, dan zit u bij de winkels van BuitenHof goed. In West-Vlaanderen vindt u zeker een grote tuinmeubelwinkel bij u in de buurt. Zo bevinden zich in Oostende en Roeselare toonzalen van BuitenHof. Onze specialisten staan u graag te woord over onze ruime collectie. Zo vindt u eenvoudig een lounge- of tuinset die perfect bij uw smaak past! Ga zitten in de toonzaalmodellen en ervaar hoe comfortabel de tuinmeubelen van BuitenHof zijn.


Winkels bij u in de buurt

Loop een van de winkels van BuitenHof in de provincie West-Vlaanderen binnen en bekijk de mogelijkheden voor een nieuwe loungeset of tuinset die mooi staat bij u in de tuin of balkon. Bekijk hieronder de winkel bij u in de buurt. Mocht u naderhand nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via de telefoon, mail en chat.

Oostende

oostende-west-vlaanderen-tuinmeubelwinkel

Torhoutsesteenweg 629
8400 Oostende

03 808 05 52
verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be

Roeselare

roeselare-tuinmeubelwinkel-west-vlaanderen

Koning Leopold III-laan 1
8800 Roeselare

03 808 05 52
verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be


De tuinmeubel specialist in de provincie West-Vlaanderen

Wij geven u graag in de winkels advies over de combinaties die mogelijk zijn binnen onze collectie. Wilt u thuis in West-Brabant alle informatie nog eens rustig nalezen? De collectie van BuitenHof bekijkt u ook via onze webshop. Ook is het mogelijk om onze brochures gratis aan te vragen.


Winkeloverzicht

Gaat u liever naar een andere BuitenHof toonzaal? Onze winkels vindt u ook in andere provincies. In het winkeloverzicht ziet u de openingstijden van alle winkels van BuitenHof Tuinmeubelen. Onze specialisten heten u graag welkom! 

tuinmeubels-west-vlaanderen

brochure-tuinmeubels-west-vlaanderen