Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bestel de collectie van 2023 nu met pre-order korting!

Tuinmeubelen Wetteren omgeving

Bent u op zoek naar luxe en stijlvolle tuinmeubelen in Wetteren? Overweeg dan toch eens om langs te komen bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster. Op slechts 25 minuten rijden van Wetteren is onze ruime showroom te vinden. In deze tuinmeubel winkel nabij Wetteren kunt u inspiratie opdoen, proefzitten en uw tuin voorzien van een mooie lounge- of tuinset. Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuinmeubel winkel in Wetteren, kunt u dus terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunter!

Dichtstbijzijnde BuitenHof vestiging

Tuinmeubelen Wetteren omgeving

BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

  • Gevestigd bij de N70
  • Ruime showroom
  • Voldoende parkeergelegenheid

  03 808 05 52

  Grote Baan 154
  9250 Waasmunster

Openingstijden

Voor de openingstijden kunt u terecht op de winkelpagina van Waasmunster.


Dé tuinmeubel specialist in de omgeving van Wetteren

Voor tuinmeubelen in de omgeving van Wetteren kunt u terecht bij BuitenHof Tuinmeubelen in Waasmunster. Hier vindt u onze uitgebreide collectie loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en accessoires. Alvats benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk deze dan op onderstaande pagina's en vraag gratis onze brochures aan. 


Andere BuitenHof winkels in de buurt

Liever naar een andere BuitenHof vestiging in Vlaanderen? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze andere filialen! Bekijk hieronder welke winkels nog meer bij u in de buurt zijn.


Foto's BuitenHof Tuinmeubelen Waasmunster

Tuinmeubelen Wetteren omgeving
Tuinmeubelen Wetteren omgeving