Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Tuinmeubels kopen in Zeeland

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van tuinmeubelen in Zeeland, dan zit u bij de winkel van BuitenHof in Vlissingen goed. Mocht dit niet bij u in de buurt zijn, kunt u ook terecht bij de vestiging in Spijkenisse. De winkel in Kalmthout is net over de grens in België. Onze specialisten helpen u graag met het zoeken naar de ideale loungeset of tuinset. Er is altijd een set te vinden die het beste bij uw wensen en smaak past. Ga zitten in de showroommodellen en ervaar hoe comfortabel de tuinmeubelen van BuitenHof zijn. Bezoek binnenkort zeker een van onze vestigingen.


► Bekijk alle winkels

Winkels bij u in de buurt

Loop een van de winkels van BuitenHof binnen en fantaseer over een nieuwe loungeset of tuinset die mooi staat in uw tuin in Zeeland. Bekijk hieronder de winkel bij u in de buurt. Mocht u naderhand nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via de telefoon, mail en chat.

 

Vlissingen

 

President Rooseveltlaan 745

4383 NG Vlissingen

 

0165-526771

verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl


> Bekijk openingstijden

Kalmthout

 

Brasschaatsteenweg 320

2920 Kalmthout

 

0165-526771

verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl


> Bekijk openingstijden

 

 

Spijkenisse

 

Lucebertstraat 36

3202 SW Spijkenisse

 

0165-526771

verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl


> Bekijk openingstijden

Andere winkels van BuitenHof

 


> Bekijk alle winkels

De tuinmeubel specialist in de provincie Zeeland

Wij geven u graag in de winkels advies over de combinaties die mogelijk zijn binnen onze collectie. Wilt u thuis alle informatie nog eens rustig nalezen? De collectie van BuitenHof bekijkt u ook via onze webshop en in de uitgebreide brochures.

 

      • Loungesets
      • Tuinsets
      • Tuinstoelen & Tuinbanken
      • Tuintafels
      • Parasols
      • Overig

 

Winkeloverzicht

Gaat u liever naar een andere BuitenHof vestiging? Onze winkels vindt u ook in andere provincies. In het winkeloverzicht ziet u de openingstijden van alle winkels van BuitenHof Tuinmeubelen.