Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Barsets

Een barset heeft verschillende functies zoals het vullen van een gezellig hoekje, maar kan ook dienen als buffettafel of om gezellig bij te kletsen. Wij hebben voor u mooie bartafelsets uitgekozen, maar u kunt zelf ook een barset samenstellen.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Nieuwe barset collectie 

Uw eigen tuin als vakantiebestemming. De barsets en bistrosets van BuitenHof geven u het ultieme vakantiegevoel. Genieten van de namiddag zon met een lekker drankje, gevolgd door een overheerlijk diner en afsluiten met een zelfgemaakte cocktail. En dit allemaal aan uw eigen mooie barset.

Heeft u een knus en gezellig hoekje in uw tuin wat u graag op een leuke manier wilt inrichten of wilt u niet altijd op dezelfde plek in uw tuin genieten van het mooie weer? Met de mooie en luxueuze barsets die BuitenHof Tuinmeubelen in de collectie heeft, bieden wij u de mogelijkheid om extra gezelligheid en sfeer aan te brengen in uw tuin. Hoge bartafels en barkrukken waaraan u gezellig met vrienden en familie kunt bijkletsen en genieten van het buitenleven.

Aanbod barsets

De sets zijn gemaakt van aluminium in verschillende kleuren of teakhout gecombineerd met een bekleding van textileen. Door het materiaal dat gebruikt is voor de verschillende barsets kunnen deze het gehele jaar buiten blijven staan.

Variatie barsets

Alle barsets hebben een voetenbankje, zodat u gemakkelijk uw voeten te ruste kan leggen. De Juwel barsets hebben een hogere bartafel en barstoelen. WIlt u graag een barset in het echt zien? Kom dan naar een van onze showrooms toe.

Heerlijk een hapje en een drankje doen met vrienden in luxe en comfort! 

Lees verder ▼ Lees minder ▲