Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Barsets

In uw tuin heeft u nog een gezellig hoekje over, maar u weet niet precies hoe u dit moet opvullen? BuitenHof Tuinmeubelen heeft dé ideale barsets om dit hoekje op te vullen tot een sfeervol geheel. Met de mooie barsets kunt u met uw vrienden of familie urenlang bijkletsen onder het genot van een drankje. De barset kan ook dienen als buffettafel, waar u gezellig met uw gezin buiten kan eten.

BuitenHof Tuinmeubelen biedt verschillende barsets aan, die bestaan uit een combinatie van aluminium met textileen bekleding of wicker. De bartafels kunnen geleverd worden met verschillende tafelbladen. De verschillende tafelbladen zijn gemaakt van teakhout of glas. Door het toevoegen van een barset kunt u ’s avonds naborrelen gedurende de zomer.Krijg bij aankoop van een tuinset met 4 tuinstoelen, 1 tuinstoel gratis!

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Barset collectie 2017

Uw eigen tuin als vakantiebestemming. De barsets en bistrosets van BuitenHof geven u het ultieme vakantiegevoel. Genieten van de namiddag zon met een lekker drankje, gevolgd door een overheerlijk diner en afsluiten met een zelfgemaakte cocktail. En dit allemaal aan uw eigen mooie barset.

Heeft u een knus en gezellig hoekje in uw tuin wat u graag op een leuke manier wilt inrichten of wilt u niet altijd op dezelfde plek in uw tuin genieten van het mooie weer? Met de mooie en luxueuze barsets die BuitenHof Tuinmeubelen in de collectie heeft bieden wij u de mogelijkheid om extra gezelligheid en sfeer aan te brengen in uw tuin. Hoge bartafels en barkrukken waaraan u gezellig met vrienden en familie kunt bijkletsen en genieten van het buitenleven.

Aanbod barsets

De sets zijn gemaakt van aluminium in verschillende kleuren of teakhout gecombineerd met een bekleding van textileen. Door het materiaal dat gebruikt is voor de verschillende barsets kunnen deze het gehele jaar buiten blijven staan.

Variatie barsets

Alle barsets hebben een voetenbankje, zodat u gemakkelijk uw voeten te ruste kan leggen. De Juwel barsets hebben een hogere bartafel en barstoelen. WIlt u graag een barset in het echt zien? Kom dan naar een van onze showrooms toe.

Heerlijk een hapje en een drankje doen met vrienden in luxe en comfort! 

Lees verder ▼ Lees minder ▲