Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bistrosets

Een bistro setje is de invulling van dat ene leuke plekje in uw tuin. Gezellig samen een kopje koffie drinken en uw krantje lezen, daar is een bistro setje voor. Een goede bistro set is zowel decoratief als functioneel.

De bistrosets zijn ideaal om een drankje of een hapje te doen. Zo kunt u helemaal tot rust komen. Kiest u een set met twee tuinstoelen of is een bistroset met vier tuinstoelen meer geschikt? U kan dit helemaal zelf bepalen. BuitenHof Tuinmeubelen biedt de allermooiste bistrosets aan volgens de laatste tuinmeubeltrends.Krijg bij aankoop van een tuinset met 4 tuinstoelen, 1 tuinstoel gratis!

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Bistroset collectie 2018

Aan het einde van de dag schijnt er op dat ene gezellige hoekje in de tuin nog zon. Het zou heerlijk zijn om daar nog lekker wat te drinken na het eten of er te genieten van uw diner. Voor een uitgebreide diningset is er echter niet genoeg ruimte, daarom is de bistroset de ideale oplossing. Een extra plek in de tuin waar u kunt relaxen biedt u ook nog eens de mogelijkheid uw tuin van een andere kant te bekijken.

Materiaal bistrosets

De bistrosets zijn allen uitgevoerd in weerbestendige materialen, waardoor u de bistroset het gehele jaar in uw tuin kan laten staan. Welke bistroset past het best in uw tuin? Er is keuze uit de materialen aluminium, kunststof en een combinatie van aluminium en wicker.

Balkon en bistroset

Bistro sets zijn vaak net te klein om aan te eten. Is dit wel uw bedoeling, dan is een kleine dining set misschien een betere optie voor u. Wilt u een lekker compact zitje voor op uw balkon? Dan is een bistro set vaak juist perfect!

Lees verder ▼ Lees minder ▲